Om oss

Treoro – leverandør av sjokolade og søte fristelser.

Treoro AS er drevet av Espen Motrøen og sønnen Simen Motrøen. Vår familie har drevet med import, salg og markedsføring av sjokolade og andre godsaker siden 1952, og siste generasjon har som mål å drive videre, nå i nytt selskap. Vi har fått grundig opplæring av våre forfedre, og dagens drivere har selv 30 års erfaring med å finne gode og populære produkter til kundene sine.

Markedet er kontinuerlig i endring. Utbudet av sjokolade- og godteriprodukter har aldri vært større, men dessverre er tilbudet i det norske markedet alt for dårlig.

Vår lidenskap er å bringe til torgs stadig nye, smakfulle og spennende produkter innenfor produktgruppene sjokolade, godteri og snacks. Vi skal også hjelpe de av våre kunder som sliter med å få tak i til butikkene sine produkter som de vet finnes, men som ikke er å få tak i her i landet.

Vi er små, men vi er fleksible, effektive og nytenkende. Derfor vil vi at våre kunder skal forvente mye av oss. Det gjelder i aller høyeste grad å komme med nye idéer og produkter i sjokoladens og godsakenes tjeneste.

Velkommen til oss!

Kom i kontakt med oss